אודות מסעדת ג'ובאני

ג'ובאני, היא מסעדה ייחודית המשלבת את שני המטבחים הטעימים ביותר. המטבח האיטלקי והמטבח הערבי גלילי.
את המסעדה הקימו האחים פאדי ומרוואן סמעאן, שנולדו וגדלו באיטליה ולמדו את סודות הבמטבח מאימם, שהיתה מבשלת את האוכל המסורתי מעילבון ומשלבת בייחודיות את המסורת האיטלקית.
התפריט בג'ובאני, מבוסס על חומרי גלם טריים וכל המנות נעשות במקום, בשילוב חומרי גלם שמובאים ישירות מהכפר עילבון, שם חיה משפחתם.
המסעדה נפתחה לפני שנתיים, בסמוך לאוניברסיטת תל אביב, והוא מציג תפריט בו כל אחד יכול למצוא את מה שהוא אוהב, מקפה ונשנוש בבוקר, דרך צהרים טעימים ועד לארוחת ערב מושקעת. יש גם מגוון מנות טבעוניות וללא גלוטן. עם פיצות הנפלאות היוצאות מהתנור, לצד פסטות טריות עם רטבים עשירים, פוקאצ'ות וסלטים, כל זאת בקונספט צעיר ורענן של שירות עצמי

חזור